(FÅ BILLETTER) Mands Minde-foredragsrække / med Jørgen Carlsen

Dato
22/2 – 18/4
Tid
17:00 – 18:00
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Køb billet

MANDS MINDE-FOREDRAG MED JØRGEN CARLSEN

Foredragsrække over seks torsdage: 22/2 + 29/2 + 7/3 + 14/3 + 11/4 +18/4. 

Tidligere højskoleforstander Jørgen Carlsen holder Mands Minde-foredrag i Vartov i foråret 2024.

Grundtvigsk Forum afholder hvert år en serie af foredrag under overskriften Mands Minde. Ideen er hentet direkte fra N.F.S. Grundtvig, men formen er fornyet:

I en serie af seks foredrag fortæller en person sin livshistorie i lyset af den fælles historie, som livet har udspundet sig midt i. I 2024 handler historien i udpræget grad om højskoler, højskoletraditionen og fornyelsen af højskolernes placering i kulturen.

Det er idehistoriker og højskolemenneske Jørgen Carlsen, der fortæller. Jørgen har været forstander på Testrup Højskole fra 1986 til 2017. Derudover har han haft et virke i alle mulige sammenhænge. Han har blandt andet været medlem af Etisk Råd i en årrække og har af flere omgange sat præg på udvalget af sange i Højskolesangbogen – senest som formand for sangbogsudvalget.

Jørgen Carlsen sætter sig selv ved flygelet for at spille for til de sange, der skal synges til dette års udgave af Mands Minde.

Jørgen Carlsens historie udspiller sig over seks torsdage i det tidlige forår. Hvert foredrag varer en time fra kl. 17-18. Billetten gælder til hele foredragsrækken.

Derudover er det muligt at købe en suppebillet, hvis man har lyst til at blive og spise mellem kl. 18-19. Suppebilletten købes herunder. 

Pris (for alle seks foredrag. Kan ikke købes enkeltvis)

Standardbillet: 600 kr.

Studerende eller medlemmer af Grundtvigsk Forum: 450 kr.

Sofies suppekøkken

Samtale og suppe efter hvert foredrag

Bliv hængende til en snak efter foredraget, og nyd en af Sofies supper til 80 kr.

Køb din suppebillet separat her