Hold dit møde eller arrangement i Vartov

Du kan holde møder, konferencer og fester i vidt forskelligt format i kulturhuset Vartov – med udsigt til Rådhuspladsen i København.

Vartov er en af Københavns fineste fredede bygninger – og bedst bevarede hemmeligheder. Bygningen er i dag et levende hus, der emmer af højskoleånd og kultur, og hvor flere hundrede mennesker arbejder og har deres hverdag. 

I Vartov får vi hver dag besøg af mellem 10 og 1.000 mennesker. Nogle kommer for at holde et møde for lukkede døre, andre skal deltage i konferencer, og andre igen skal være festens midtpunkt til et bryllup. Mulighederne er mange. Vi serverer meget gerne god mad til et hvilket som helst arrangement – og så er det i øvrigt altid muligt at få en højskolesangbog eller en kort introduktion til poeten, præsten og politikeren N.F.S. Grundtvig med i købet.

Læs mere om huset Vartov

Læs mere om Grundtvig

Sådan booker du...

Find det lokale, der passer dit arrangement bedst i oversigten herunder, og lav en forespørgsel inde på det respektive lokale.

Her finder du også information om antal, opstillinger, AV-udstyr, priser og andet, der er godt at vide om de enkelte lokaler.

Har du andre spørgsmål vedrørende Vartovs konferencefaciliteter? Tøv ikke med at skrive til konference@grundtvigskforum.dk.

Møde- og konferencelokaler

Lav en bookingforespørgsel på det lokale, der passer bedst til dit arrangement.

Ønsker du forplejning?

Når du vælger at holde dit arrangement i Vartov, spiser og drikker du godt, fra du kommer, til du går.