Lancering af bogserien BIBELEN LÆST AF

Dato
1/6
Tid
17:00 – 18:30
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Lancering af bogserien BIBELEN LÆST AF …

Det er med stor glæde, at Grundtvigsk Forum og Forlaget Eksistensen inviterer til reception og forfatter-talk i anledning af den nye serie BIBELEN LÆST AF … den 1. juni kl. 17:00 - 18:30 på Vartov i København.

BIBELEN LÆST AF … er en serie af bøger, der åbner Bibelens forunderlige verden. Hver bog i serien udfolder en af Bibelens 66 bøger gennem en personlig læsning af skriftet.

De tre første bidrag til serien er forfattet af Ingrid Ank, Søren Holst og Henrik Wigh-Poulsen, der vil være med den 1. juni, hvor de fortæller om hver deres bog, henholdsvis FØRSTE SAMUELSBOG & ANDEN SAMUELSBOG, JOBS BOG og PAULUS’ BREV TIL ROMERNE.

Efter tre korte oplæg vil redaktør på Kirke.dk, Kåre Gade, være moderator på en samtale mellem forfatterne, hvor de debatterer den nye bogserie.

Vi byder også på et glas og en nød, og vi sælger bøgerne til en god pris.

Vi glæder os til at fejre BIBELEN LÆST AF … i jeres selskab.

Arrangementet er åbent og gratis for alle interesserede.

Af praktiske hensyn må du gerne tilmelde dig på Facebook eller mail: eksistensen@eksistensen.dk

BLÅ BØGER:

Ingrid Ank (f. 1979) er teolog, leder af Grundtvig-Akademiet og redaktør af tidsskriftet Grundtvigsk Tidende.


Søren Holst (f. 1963) er teolog og tidl. lektor i Gammel Testamente på Københavns Universitet samt forfatter og foredragsholder.


Henrik Wigh-Poulsen (f. 1959) er cand.theol. og biskop over Aarhus Stift samt kgl. konfessionarius.

Kåre Gade (f. 1961) Redaktør på Kirke.dk, klummeskribent på Kristeligt Dagblad, komponist, og forfatter til flere bøger, herunder en bog i serien KRISTENDOMMEN IFØLGE …