Ulla Morre Bidstrup

Næstformand i Grundtvigsk Forum.

Ulla Morre Bidstrup er født i 1965 og er næstformand i Grundtvigsk Forum. Hun er uddannelsesleder i folkekirken og afdelingsleder for Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV) i København, som har til huse i Vartov. Ulla har været medlem af styrelsen i Grundtvigsk Forum i længere tid, end hun selv kan huske.

Ulla har tidligere været præst flere steder på Djursland og lektor i Aarhus og er nu ulønnet hjælpepræst ved Holmens Kirke. Hun er ph.d. inden for praktisk teologi og har desuden et gammelt bifag i litteraturhistorie og en spritny master i offentlig ledelse. Hun er medlem af Kirkepolitisk Udvalg i Grundtvigsk Forum og er særligt optaget af gudstjenesten, ritualerne, kirkepolitikken og den brede folkekirkelighed, som hun selv opsøger i sin sognekirke.

Hun er selv røget i den grundtvigske gryde som barn og har lige siden forsøgt at komme op til overfladen for at få et endnu større udsyn. Hun er desuden præstekone i Brønshøj og har med sin mand seks sammenbragte børn, som holder hende i mentalt vigør. Det samme gør et fritidshus i Andalusien, vandreture, sang og selskabelighed.

Kontakt Ulla Morre Bidstrup

Tlf: 2464 4147

E-mail