Menu

Mig & Grundtvig & Suppe

Dato
5/9
Tid
18:00 – 19:00
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Mig og Grundtvig & suppe

Anders Krab-Johansen, administrerende direktør på Berlingske Media, svarer på, hvorfor N.F.S Grundtvig er en historisk person, som lige nu er et stort hit. Både i tiden og for Anders. 

Grundtvig er tilbage. Nogen vil måske sige, at han aldrig har været væk. For N.F.S. Grundtvig (1783-1872) er nok den enkeltperson, der har haft størst betydning for udformningen af det danske samfund.

Men bevægelser i tiden, politiske forandringer og skiftende opfattelser af, hvad et menneskeliv og et samfund er og skal være, har også skabt op- og nedgang i interessen for Grundtvig og for ’det grundtvigske’. Lige nu er interessen stor! Hvorfor?

Det spørgsmål stiller Ingrid Ank, leder af Grundtvig-Akademiet,  til en række personer inden for vidt forskellige sektorer. Fælles for dem er, at de er optaget af Grundtvig eller det man kan kalde det grundtvigske. Lige nu. 

Denne torsdag aften er Anders Krab-Johansen på scenen i Vartovs grønnegård, Arrangementet er gratis – og det er muligt at købe suppe i forbindelse med arrangementet. 

Del af Himmelblå
 

Arrangementet er en del af Himmelblå – en sensommerfestival fyldt med debatter, koncerter, fællessang, foredrag – og meget mere. Himmelblå afholdes den 2. - 8. september i Vartov.