Menu

Hvordan gør vi plads til forskellighed?

Dato
7/9
Tid
12:30 – 13:15
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Hvordan gør vi plads til forskellighed?  

Arkitekt og tv-vært Ane Cortzen stiller spørgsmål til arkitekt Asal Mohtashami om et af tidens ubesvarede spørgsmål: Hvordan gør man plads til forskellighed – helt konkret. 

En samtale mellem to mennesker, der begge har bankende hjerter for arkitektur, som giver mening. Udgangspunktet for samtalen er spørgsmål som dem her: 

Hvorfor bygger vi ens overalt? Hvorfor ligner alt hinanden og er tegnet til de samme mennesker med de samme behov og de samme familiemønstre? 

Eller de her: 

Hvor blev diversiteten af i arkitekturen? Og hvordan står det i det hele taget til med diversiteten i vores samfund? 

Ane har inviteret Asal med på scenen i Vartovs grønnegård for at få svar på de spørgsmål, som presser sig på i tiden. 

Asal er uddannet arkitekt MAA fra kandidatprogrammet ‘Urbanism and Societal Change’ fra Det Kongelige Akademi i 2017, og har stiftet tegnestuen AIMING SPACES, der har fokus på social bæredygtighed. Asal er derudover bestyrelsesmedlem og partnerskabsansvarlig i foreningen Building Diversity, som har til formål at fremme diversitet og ligestilling i arkitektfaget og det byggede miljø.

Arrangementet er gratis – og der er mulighed for at købe frokost og andet godt i forbindelse med samtalen. 

Del af Himmelblå
 

Arrangementet er en del af Himmelblå – en sensommerfestival fyldt med debatter, koncerter, fællessang, foredrag – og meget mere. Himmelblå afholdes den 2. - 8. september i Vartov.