Menu

Tænketanken Frej: tEUrapi - Grøn EU terapi for unge

Dato
27/5
Tid
17:00 – 19:00
Sted
Vartov, Farvergade 27H, 1463 København K

Bliv klædt på til valget - kom med til tEUrapi i København

Tænketanken Frej inviterer til tEUrapi: EU-terapi, der skal være med til at styrke din stemme til EU-parlamentsvalget d. 9. juni.

LINK TIL TILMELDING

Føler du nogen gange, at EU er en fjern overstatsligt instans, der ikke rigtig har noget med dit liv og din hverdag at gøre? Tænketanken Frej har skabt tEUrapi-sessionerne for at gøre broen mellem dig og EU kortere og for at vise, at du kan påvirke deres arbejde ved at stemme d. 9. juni.

Går du, fra tid til anden, med fortvivlelse, bekymringer eller undren om klimaet, miljøet eller om den grønne dagsorden i det hele taget? Så deltag i tEUrapi og bliv klogere på EU’s arbejde med netop disse emner.

Få din stemme hørt: få en indflyvning til hvordan forskellige EU-parlamentskandidater mener, deres parti arbejder med store og små klimaspørgsmål og hvordan de sikrer, at vælgernes holdninger bliver varetaget. I anden halvleg kan du dele dine egne spørgsmål fra tEUrapi-stolen, hvor et panel af politikere vil være klar til at besvare din undren, fortvivelse eller bekymring.

Første tEUrapi foregår mandag d. 27. maj i København ved i Vartov, Farvergade 27H, 1463 København K
Anden tEUrapi foregår onsdag d. 29. maj i Århus ved Ungdomskulturhuset UKH, Tage-Hansens Gade 8b

Arrangeret af Tænketanken Frej - støttet af Grundtvigsk Forum og Tuborgfondet

Program

17.00: Velkomst v. Tænketanken Frej og Grundtvigsk Forum

17.05: Vi tager temperaturen på EU med tale fra Tænketanken Frej

17.15-18.00: Introduktion og debat mellem Europaparlaments kandidater

18.00-18.15: Pause 

18.15-18.55: tEUrapi-stolen: få svar på dine spørgsmål fra panelets kandidater til Europa-Parlamentet

19.00: Afrunding og tak for i aften

Om Tænketanken Frej

Danmark er en fødevarenation med bevidste forbrugere, innovative producenter og dygtige forskere. På trods af det er fødevareforbrug og -produktion noget, der splitter den danske befolkning frem for at samle den.

I Frej arbejder vi for at bygge bro mellem by og land og derigennem skabe en tværfaglig bevægelse, hvor løsninger og handling på nogle af tidens udfordringer (som f.eks. klima, miljø, sundhed og dyrevelfærd) kan findes i fællesskab.

I Frej tror vi på, at det bedst sker gennem dialog, forståelse og gensidig respekt. Både mellem landmænd, forbrugere, virksomheder, myndigheder, forskere og interesseorganisationer.

Læs mere om Frej

Tænketanken Frej