Menu

Koncert med Angående Mig

Dato
6/9
Tid
21:00 – 22:00
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Koncert med Angående Mig

Koncert i Vartovs stemningsfulde grønnegård.

Angående Mig har besat den danske musikscene med sin helt egen lyd, der blander hiphop med singer-songwriterens akustiske guitar og punkens vrede, der tvinger enhver lytter til rent faktisk at lytte. 

Laura bag Angående mig siger sådan her om sit nyeste album MANDEN I MIG: 

”Jeg har skrevet det her album i en svær alder, hvor jeg har følt mig meget forvirret og rodløs i hjertet. Så jeg tror det har været et stort forsøg på at finde tilbage til barneblikket - at huske på hvad jeg kommer af. Det har været en slags graverjournalistik inde i mig selv. Specielt når det kommer til kønnet, er jeg meget bevidst om, at jeg behandler min egen historie gennem en utrolig binær verdensforståelse, det sorte og det hvide, det enten eller. Og det gør jeg netop, fordi det var den verden, jeg var barn i. Mit selvopfundne begreb, provinsiel brutalisme, har hele tiden været et eller andet noget, som jeg har prøvet at holde fast i og skrive ud fra. Hvordan kunne jeg overproportionalisere den provinsielle stolthed. Den storhed man som barn ser i alt, der omslutter én. Titlen MANDEN i MIG er blevet en form for treenighed, der både repræsenterer barndommens faderlige forbilleder, den lille dreng inden i mig og min tidlige heteroseksualitet – aspekter, som uden tvivl har været grundstenene i kampen med og mod min egen kvindelighed.”

Med andre ord: Fortællinger formet som musik. 

Koncerten er gratis – og baren er åben. 

Del af Himmelblå
 

Arrangementet er en del af Himmelblå – en sensommerfestival fyldt med debatter, koncerter, fællessang, foredrag – og meget mere. Himmelblå afholdes den 2. - 8. september i Vartov.