Menu

Fællesskabet i Vartov

Huset Vartov ejes af foreningen Grundtvigsk Forum, men man kan finde langt flere navne på dørskiltene i huset. Grundtvigsk Forum driver nemlig huset i tæt samarbejde med de mange forskellige organisationer, mennesker og fællesskaber, der er en vigtig del af livet i Vartov hver dag.

Omkring 40 forskellige organisationer har adresse i Vartov. Vartov er arbejdsplads for mange mennesker. Nogle arbejder i Vartovs børnehave, og andre arbejder i en forening eller på en arbejdsplads, der er en del af kulturlivet i Danmark. Blot for at nævne nogle få. Derudover er der boliger i Vartov. På Vartovkollegiet bor der 14 studerende, og der ligger også et par lejligheder i huset. Livet i huset er på mange måder et liv, der minder om livet på en højskole eller en efterskole, hvor det at lære noget og at arbejde for noget flyder sammen med en følelse af at være hjemme.

Har du lyst til at være en del af livet i Vartov? 
 

Det er altid muligt at booke lokaler i Vartov og at bruge huset til vidt forskellige typer af arrangementer. 

Du er også meget velkommen til at skrive til engagementschef Marie Støvring for at komme på listen over dem, der drømmer om at få et kontor eller en fast plads i Vartov. 

Lige nu har vi ledige lejemål - se mere herunder. 

Ledige depoter

Vi har lige nu to ledige depoter i Vartov beliggende i husets kælder med adgang via elevator. Begge depoter lejes ud fra 1. juli og er begrænset til en toårig periode indtil 1. juli 2026.

Det ene depot er på 48 kvm (brutto). Det andet er 21,4 kvm (brutto).

Se plantegninger

Tag fluks fat i os, hvis I vil høre mere om vilkår, priser og andet godt.

Kontakt Marie Støvring på telefon 3110 3673 eller mail ms@grundtvigskforum.dk.

Organisationer i Vartov +