Stillingsopslag

Studentermedarbejder til kommunikations- og grafikopgaver

Vil du være med til at kommunikere om kulturbegivenheder, samfund, politik og kirke? Opbygge et stærkt netværk? Og have din ugentlige gang på en inspirerende, hyggelig og socialt engageret arbejdsplads med kontor lige ved Rådhuspladsen?

Er du velbevandret på sociale medier, kompetent til grafiske opgaver, og har du et levende skriftsprog?

Så håber vi, at du vil søge job hos Grundtvigsk Forum.


Om stillingen

Primære opgaver

Du må gerne arbejde hjemmevant med følgende:

  • Opdatering og udvikling af Facebook og Instagram – også strategisk.
  • Udvikling af grafisk materiale til web, sociale medier og printet materiale bl.a. til Folkemødet på Bornholm, Maratonsang, Kulturnat og lignende. Du må meget gerne have kendskab til InDesign og Photoshop.
  • Skriftlige opgaver til website og tryksager.

Andre opgaver

  • Assistance til udvikling af pressemateriale.
  • Opdatering af hjemmeside (Craft).
  • Kreativ konceptudvikling til arrangementer.


Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, nysgerrigt og kvalificeret. Du vil arbejde tæt sammen med vores kommunikationsansvarlige, som vil være til rådighed for vejledning og sparring.

Derudover har vi et stærkt studentermiljø med flere studentermedhjælpere, hvis viden og samarbejdsevner, du ligeledes kan nyde godt af.

Arbejdstid

12 timer ugentligt.

Ansøgning og CV sendes til vartov@vartov.dk

Ansøgningsfrist: tirsdag den 6. december kl. 12.00

Hvem er vi?

Grundtvigsk Forum er en almenvelgørende forening, der sætter den danske tænker N.F.S. Grundtvigs ideer om frihed og fællesskab i spil i nutiden. Vi driver et akademi, et bibliotek og det historiske forsamlingssted og Kulturhus Vartov ved Rådhuspladsen i København.

Vores vigtigste arbejdsområder er samfund, kirke, skole og kultur, og vi er ikke blege for at diskutere alt fra tro og eksistens til realpolitik og de store verdenshistoriske linjer.


Som studentermedhjælper i Grundtvigsk Forum får du stor indflydelse på dit arbejde, et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi spiser morgenmad sammen og holder morgensamlinger hver uge. Du får også muligheden for at være med til at markedsføre og deltage i spændende kulturelle og samfundsrelevante begivenheder.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til kommunikationsansvarlig Sara-Luise Pedersen.

Vi håber, du kan starte i begyndelsen af januar, men vi venter gerne lidt længere på den rigtige studentermedhjælper.