Sangaften med Rasmus Skov Borring

Dato
25/4
Tid
19:00 – 21:00
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Køb billet
Foto: Heiner Lutzen Ank

Vær med til at fylde Vartov store sal med fællessang, når komponist og musiker Rasmus Skov Borring folder højskolesangbogen ud

Rasmus Skov Borring kender højskolesangbogen i alle dens kroge og afkroge. Syng selv med, når Rasmus åbner bogen og folder fortællinger ud.

Rasmus Skov Borring er pianist, komponist og foredragsholder. Han har blandt andet udgivet CD’erne Den danske sang 1 & 2 med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, PIANO med sine egne instrumentale kompositioner, Livets mærke i et samarbejde med forfatter Jens Rosendal.

Rasmus Skov Borring er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange – blandt andet står han bag melodien til sangen Gi’ os lyset tilbage, der er Efterskolernes landsstævnesang, og som i 2015 landede på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange. Rasmus arbejder derudover blandt andre sammen med den 50 år ældre forfatter Jens Rosendal med intentionen om at forene generationer i nye fællessange.

Se mere på www.rasmusskovborring.dk

Pris: 100 kr. – inkluderer et glas vin, en øl eller en vand.