Læs dybt - Silent reading og fredagsbar

Dato
6/10
Tid
16:30 – 18:00
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Udsolgt

Læs dybt! - Silent reading og fredagsbar

Hvornår har du sidst haft komplet ro til at læse? Uden forstyrrelser, forventninger, eller vasketøj som skulle ordnes? Det tilbyder vi til denne helt særlige fredagsbar, hvor konceptet er følgende:

Du ankommer til det fredede hus Vartov, hvor du modtager en gin & tonic og en lille snack. Herefter tilbydes du et rart sted at sidde og læse i halvanden time – sammen med andre, men i stilhed.

Formålet er at undersøge hvordan (og på hvilken måde) det uforstyrrede rum fungerer, når vi fordyber os i læsningen.

Efterfølgende kan du vælge at bryde tavsheden og tale om oplevelsen – eller dele en boganbefaling – med de andre deltagere og litteraturformidler Lea Fløe Christensen.

Du kan vælge selv at medbringe en bog, eller læse i en af de bøger, vi har udvalgt til arrangementet.

”Silent reading & fredagsbar” er det tredje og sidste arrangement, hvor vi undersøger forholdet mellem fordybelse og læsning hos voksne. (Du behøver ikke have deltaget i de andre to for at være med). 

Hvorfor er det så svært at finde ro til fordybelsen? Hvordan lægger du telefonen væk og hiver bogen frem – helt af dig selv?

Læs dybt! er blevet til med støtte fra Dansk Folkeoplysnings Samråd.

Entré: 75 kr. / 50 kr. for studerende eller medlemmer af Grundtvigsk Forum. Billetten inkluderer en Gin & Tonic eller en øl/vand, samt en snack.