(UDSOLGT) EKSTRA DATO / Mindeaften om Jens Rosendal

Dato
5/3
Tid
19:00 – 21:00
Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Udsolgt
Foto: Mogens Gabs

EKSTRA DATO - UDSOLGT!

I lyst og nød det vokser til og synger om hvad livet vil, hver dag vi er til stede - sangaften til minde om Jens Rosendal

Arrangementet den 12/3 blev udsolgt på rekordtid, så dette er et ekstra arrangement

Kom og syng med, når Vartov åbner dørene for en mindeaften om den afdøde digter, Jens Rosendal. Sangforedraget styres af komponist Rasmus Skov Borring, der i en årrække arbejdede sammen med Jens Rosendal. På aftenens repertoire er en række af Rosendals sange om tro, håb, kærlig, vadehavsnatur og menneskeliv.

Jens Rosendal sov stille ind den 30/12 2023. Han blev 91 år. Han er særligt kendt for forelskelsessangen Du kom med alt det der var dig, som synges på tværs af alle generationer. Han var indtil sin død den nulevende forfatter med flest sange i Højskolesangbogen.

Marskens digter var bosat i Vesterende Ballum og havde udsigt til vadehavet, som inspirerede hans forfatterskab med bl.a. sangene Farvernes landskab og Vi henter tidevandet ind. I 2022 blev han ridder af Dannebrog og modtog desuden en række priser gennem sit liv, der tæller Den folkelige sangs pris, Sprogforeningens pris og Den Gyldne Grundtvig.

Vi hylder digteren med en aften, der giver et indblik i hans liv gennem hans mange sange.

Entré: 

Standardbillet - 100 kr.
Studerende / medlemmer af Grundtvigsk Forum - 50 kr.