Barselsakademiet: Sune Haugbølle om Palæstina-solidaritetens historie i Danmark og globalt

Dato
31/1
Tid
10:00 – 11:00
Sted
Vartov, Farvergade 27H, 1463 København K

Foredrag for forældre på barsel

LINK TIL TILMELDING

I forbindende med krigen i Gaza har der været store demonstrationer i hele verden for palæstinensiske rettigheder. Hvordan opstod Palæstina-solidaritet i Danmark og globalt, og hvordan har den udviklet sig?

Professor ved Roskilde Universitet Sune Haugbølle fortæller om sin forskning i sociale bevægelser og alliancer mellem palæstinensiske, arabiske og europæiske aktivister fra 1960erne til i dag.

Arrangeret af Barselsakademiet - støttet af Grundtvigsk Forum

Hvad er Barselsakademiet?

Barselsakademiet er et tilbud til forældre, som gerne vil holde hjernen i gang under deres barsel. Med en baby på armen er det ofte svært at deltage i foredrag og andre faglige aktiviteter, og derfor er det i Barselsakademiet præmissen, at baby er med. Det giver mulighed for med ro i maven at blive opdateret på nyeste resultater inden for klima eller debatten om udsatte boligområder, mens barnet bliver ammet, pludrer eller tager sig en lur ved siden af. Samtidig danner den tværfaglige sammensætning af forældre på barsel en oplagt platform for at udvide sit netværk i en periode, hvor netværket ellers hurtigt svinder ind.